Empresa catalana, ubicada a Barcelona

Rock climbing Catalunya està dedicada al 100% al servei de guiatges i cursos d'escalada en roca a tots els punts del territori català així com també en d'altres zones del territori nacional i internacional. La nostra principal premisa és garantir el millor servei mitjançant la professionalitat dels nostres tècnics d'escalada titulats, membres de l'ECAM (Escola Catalana d'Alta Muntanya) i de l'AEGM (Asociación Española de Guías de Montaña).

Contem amb una àmplia experiència ja sigui en el món professional d'escola, guiatges i entrenament. Contem també amb una sucursal a Mèxic ( Rock climbing Mexico ) on també oferim serveis d'escalada i ascensos dels volcans més elevats del país (desde fa quatre anys). Li oferim tots els cursos del món de la vertical, desde ferrades fins a cursos de gran paret.

Premis i articles:

Hem obtingut premis per la FEEC (Federació Catalana d'alpinisme i escalada) i la FEMED (Federación Mexicana de Escalada Deportiva) per activitats d'alt nivell i nombrosos articles en les revistes de muntanya més importants del món tals com: Rock and Ice, Climbing, Grimpeur, Desnivel, Escalar, Escalando, Vèrtex, Horo Lezec, Expedición, Aventura Vertical així como en les publicacions de l'AAJ (American Alpine Journal) de les activitats més importants de l'any segons l'American Alpine Club. Anys: 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2014, 2015 i 2016.

Els nostres tècnics d'escalada:

 • Oriol Anglada

  Tècnic d'escalada i gerent de l'empresa

  Escalador i alpinista professional amb 23 anys d'experiència. Aperturista de significatives vies d'escalada en paret en diferents indrets del món tals com Espanya, Mèxic, Perú, Chile, Mali, Estats Units, Pakistàn i Kirgyztan. També de nombrosos sectors d'escalada esportiva al territori català i mexicà. Vàries d'aquestes apertures han sigut premiades i són avui en dia grans reptes pels escaladors professionals de gran paret. Autor de les guies d'escalada de Mèxic. Visita blog personal.

 • Toti Vales

  Tècnic d'escalada

  Escalador fanàtic i guía UIAGM. En Toti ha sigut l'entrenador de l'equip nacional espanyol d'escalada de la FEDME durant varis anys, a més de director tècnic de l'ECAM (Escola Catalana d'Alta Muntanya i Escalada) de joves alpinistes. El seu excel.lent perfil professional garanteix un servei de màxima qualitat. És coneixedor de tota l'escalada del territori català i nacional. Només cal buscar-lo al google, no necessita en realitat presentació.

 • Jesus Ibarz

  Tècnic d'escalada

  Aquest gran escalador i alpinista professional que tampoc necessita presentació. Ha format part durant diversos anys de l'equip nacional espanyol de joves alpinistes de la FEDME i anteriorment de l'ECAM, realitzant activitats d'altíssim nivell ja sigui en repetició de vies com en noves obertures ja sigui en territori nacional com internacional. Es tracta d'un escalador fanàtic, molt fanàtic, ultra-motivat i amb una experiència increïble per la seva edat. És indiscutiblement un dels escaladors més complets de la Península Ibèrica. Té numerosos premis per les seves activitats i rallies d'escalada. Excel·lent persona, de tracte exquisit, i un gran professional com a tècnic d'escalada. El seu radi d'acció és la zona de Lleida, Tarragona i Aragó encara que es pot despaçar on calgui per tal d'ensenyar la seva excel·lent metodologia.

 • Arnau Secall

  Tècnic d'escalada

  Escalador i alpinista professional amb 10 anys d'experiència. L'Arnau és una persona ultramotivada ja sigui en difondre l'aprenentatge de l'escalada així com de superar-se continuament desafiant difícils reptes a nivell individual ja sigui en l'escalada esportiva com tradicional. Té significatives repeticions en difícils víes de Montserrat, Montrebei, Pirineu i Alps francesos i italians. La seva zona de treball és la província de Barcelona, Girona i Lleida. El seu coneixement de les zones més properes a Barcelona és enorme, tals com Montserrat o Sant Llorenç del Munt. Per sobre de tot és una persona de tracte exquisit. És a més fotògraf de dron professional ajudant a una nova aplicació de ressenyes del territori català climbaround.com.

 • Adrià Solera

  Tècnic d'escalada

  Escalador jove i ultrafort (8a a vista i 8c assejat). Aquest fenòmen ho encadena tot. És actualment equipador de víes d'escalada del Campionat d'Espanya d'escalada. Treballa des de fa molt temps en un rocòdrom a Igualada i imperteix classes d'entrenament i cursos. Resident a Monistrol de Montserrat i per tant coneixedor de tots els racons del massís. Escalador polifacètic tant d'esportiva com d'escalada tradicional. Una de les joves promeses d'aquest país. Carismàtic, rialler i per sobre de tot professional de l'escalada. Radi d'acció principalment Barcelona encara que es mou per tot el territori.

 • Joanma Pérez

  Tècnic d'escalada

  Escalador professional i tècnic en Barrancs. Resident a Tortosa, ens proposa el seu ampli coneixement de l'escalada de la província de Tarragona així com també de Lleida. Ports de Beseit, Serra de Prades, Serra de Montsant i el territori de Castelló és el seu principal radi d'acció. Jove escalador molt motivat i excel.lent persona. El seu saber fer és magnífic, una persona amb qui anar on faci falta. Si desitgeu conèixer les noves i impressionants zones de Ports de Beseit, ell les coneix totes i més.